Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов - Бояна е на върха на

...
Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов - Бояна е на върха на
Коментари Харесай

Много важен момент в живота на вдовицата на милионера Шарлопов

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов - Бояна е на върха на щастието, а повода е доста специфична и доста персонална. Красавицата, по която въздишат мнозина, сподели образно за какво е толкоз щастлива и горда.

Тези дни русокоската показа с почитателите си в обществените мрежи, че е настъпил доста значим миг, който тя е чакала с неспокойствие - завършването на втората й щерка.

" Дойде момента за завършването на Стефи. Моята прелестна втора щерка! Гордея се с теб и съм доста щастлива, че избра да продължиш делото на татко ти и завоюва стипендия в най-престижния университет за туризъм в Швейцария - Hotel Institute Montreux! Върви през живота си с високо вдигната глава, слънчева моя Стефи! Обичам те! ", написа Шарлопова в профила си.

Освен Стефани, милионерката е майка на още 3 деца - пълнолетната Бояна и близнаците Георги и Илия, които са към момента в главното учебно заведение. А най-голямата щерка на Стефан Шарлопов - Ева, която е от първия му брак с Катя, пое бизнес империята на татко си.

Припомняме, че откакто един от най-богатите българи си отиде ненадейно през 2018 година, без да има здравословни проблеми. И през днешния ден, макар че като 25-годишна, Бояна е баба на цели две бебета - Явор и Мария Магдалена, чиято майка е първородната щерка на Стефан Шарлопов - Ева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР